Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΕΡΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ2012"

1976LIXOURI1LIXOURI4LIXOURI5

Αξιότιμοι κύριοι,

τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες για την πολύ σημαντική συμβολή σας στις προσπάθειες μας για την ψυχαγωγία των παιδιών μας.Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως «το Χαμόγελο του Παιδιού», που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, «το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να επιβιώνει κάθε χρόνο αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελο τους.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο- έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να βρίσκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Mε ιδιαίτερη εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Κώστας Γιαννόπουλος                         Μακροπούλου Μαρία

Πρόεδρος                                           Κοινωνική Λειτουργός

Κατηγορία Ανακοινώσεις