Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!! Η Σχολη του ΝΟΠΦ στο Aegean regatta 2019

Με μία πολύ όμορφη τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές, στην Πλατεία Ναυτοσύνης στις Οινούσσες, έπεσε το βράδυ του Σαββάτου η αυλαία στην άκρως επιτυχημένη Aegean Regatta 2019.

Στον αγωνιστικό τομέα, έγιναν δύο παράκτιες κούρσες ανοιχτά των Οινουσσών, προσφέροντας τη δυνατότητα στους κατοίκους του νησιού αλλά και της Χίου να παρακολουθήσουν όμορφες ιστιοπλοϊκές «μάχες».

Οι άνεμοι που έφτασαν και τους 20 κόμβους, βοήθησαν τους ιστιοπλόους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο διεθνή αγώνα που διοργάνωσε για 19η φορά η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και η Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

H 19η Αegean Regatta στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, προσελκύοντας αυξημένο αριθμό συμμετεχόντων, με έντονο το αίσθημα του ευ αγωνίζεσθε. Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες ιστιοδρομίες,

και να προσφέρουν σε αγωνιζόμενους και θεατές, το όμορφο θέαμα και ανταγωνισμο.

 

Στο Aegean regatta συμμετέιχαν τα σκάφη του  ΝΟΠΦ, Έρυτος 2  COSMOTE και Giorgio FURUNO ON DECK με κυβερνήτες τους  Κωνσταντινο  Μάνθο- Σ Τσαβαλο Και Γιώργο Μάνθο και κατέλαβαν την δευτερη  ΚΑΙ  πεμπτη θέση στις κατηγορίες τους. Συγχαρητήρια σε όλους.

Κατηγορία Ανακοινώσεις