Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010 23:21

Λίστα Πληρωμάτων

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

 


Η σελίδα αυτή δίνει την ευκαιρία σε όσους από εσάς θέλετε να συμμετέχετε σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες Ανοικτής Θάλασσας, ως πλήρωμα κάποιου από τα σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, να υποβάλλετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια θα διατίθενται στους ενδιαφερόμενους κυβερνήτες σκαφών του Ομίλου μας.
Προσεχώς, θα προσφέρεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους για πλήρωμα, να αναζητούν στοιχεία υποψηφίων μέσα από τις σελίδες του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ. Γι' αυτό "μείνετε συντονισμένοι" στις σελίδες μας.

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ

Στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα εξής στοιχεία:
ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL, λίγα λόγια για τις προηγούμενες αγωνιστικές σας εμπειρίες, καθώς και τους αγώνες που επιθυμείτε να λάβετε μέρος.
Διαβάστηκε 19802 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010 13:59
Κωνσταντίνος Μάνθος

Κωνσταντίνος Μάνθος 

Γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ασχολήθηκε με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας από μικρό παιδί, και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αγώνων στην Ελλάδα , σε χώρες του εξωτερικού , στην Ολυμπιάδα της Σεούλ (1988) και στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης (1992) . Από την συμμετοχή του στους παραπάνω αγώνες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα είναι προπονητής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και ταχυπλόων σκαφών.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κωνσταντίνος Μάνθος

Σχετικά Άρθρα