Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010 14:33

Κυκλάδες 2010 Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Τα σκάφη του Ομίλου μας κέρδισαν πάλι τις πρώτες θέσεις.

Από το Σάββατο 03 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 10 Ιουλίου, o NOTK πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μία χρονιά τον καθιερωμένο αγώνα με την ονομασία ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2010 με ένα σύνολο 52 σκαφών. Η διαδρομές φέτος ήταν Βουλιαγμένη-Τήνος, Τήνος-Αιγιάλη Αμοργού, Αιγιάλη- Σίφνος, και Σίφνος-Bουλιαγμένη

Στην κατηγορία ORCi την πρώτη θέση πήρε το σκάφος μας ERYTOS II COSMOTE (Κ. ΜΑΝΘΟΣ) και την τρίτη το σκάφος μας EXIONAS PRICEWATERHOUSE (Ν. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ). Στην κατηγορία ORC N το σκάφος μας ANEMOESSA (Π. ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ) πείρε την πρωτη θέση. Στην κατηγορία ORC Club το σκάφος μας DENNIS (Α.ΧΑΤΖΗΣ) πήρε την πέμπτη θέση και το σκάφος μας GIORGIO HELLEN.POSTBANK  (Γ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) την Δεύτερη θέση γενικής και πρώτη κατηγορίας.

Συγχαρητήρια σε όλους μας.

Διαβάστηκε 6369 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 19:22
Κωνσταντίνος Μάνθος

Κωνσταντίνος Μάνθος 

Γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ασχολήθηκε με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας από μικρό παιδί, και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αγώνων στην Ελλάδα , σε χώρες του εξωτερικού , στην Ολυμπιάδα της Σεούλ (1988) και στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης (1992) . Από την συμμετοχή του στους παραπάνω αγώνες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα είναι προπονητής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και ταχυπλόων σκαφών.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κωνσταντίνος Μάνθος

Σχετικά Άρθρα