Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 01:54

ΑΓΩΝΑΣ Ι ΛΑΤΣΗ -BLUEMILE CUP Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

banner1

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΤΣΗ & BLUE MILE CUP 2011 (14-15/05/2011)ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΕΔΩ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ  ΕΔΩ

Η εκδήλωση διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου και την Think Blue και στοχεύει στο να γίνει ένα σημαντικό εθνικό αθλητικό γεγονός για τους αποφοίτους σχολών ιστιοπλοΐας. Η θέση του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου μέσα στην μαρίνα του Φλοίσβου, τον κάνει τον ιδανικό οικοδεσπότη όμιλο για ένα τέτοιο γεγονός.

 

Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί μια εκδήλωση που θα βοηθήσει τους αποφοίτους των σχολών να επανασυνδεθούν με τον χώρο της ιστιοπλοΐας και του yachting εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους σε θέματα ασφάλειας στην θάλασσα. Να δημιουργηθεί μια εκδήλωση που θα λειτουργήσει σαν καταλύτης για να ασχοληθεί περισσότερος κόσμος με την ιστιοπλοΐα είτε αγωνιστικά είτε για θαλάσσιο τουρισμό.

Στόχοι των διοργανωτών είναι:

• Να δημιουργηθεί μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση στην οποία οι απόφοιτοι σχολών ιστιοπλοΐας θα περνούν ένα διήμερο στην θάλασσα κατά το οποίο θα διασκεδάζουν, θα εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και θα δικτυώνονται στον χώρο του yachting.

• Να έρθουν κοντά στην ιστιοπλοϊκή κοινότητα όλοι όσοι μετά την απόκτηση του πτυχίου τους απομακρύνθηκαν από αυτή, δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν την αγωνιστική ιστιοπλοΐα.

• Να γνωριστούν μεταξύ τους άνθρωποι με κοινό ενδιαφέρον για την ιστιοπλοΐα, με σκοπό την δημιουργία ομάδων με στόχο την συμμετοχή σε αγώνες αλλά και την δημιουργία παρέας με στόχο τις διακοπές με σκάφη.

Οι αγώνες θα γίνουν με σκάφη ανοικτής θαλάσσης  σε διαδρομές γύρω από σημαδούρες στον Σαρωνικό. Τα σκάφη θα ελλιμενιστούν όλα μαζί στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠΦ ευνοώντας έτσι, το networking μεταξύ των συμμετεχόντων. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να περάσουν ένα πλήρες ιστιοπλοϊκό Σαββατοκύριακο χωρίς να χαλάσει η παρέα ούτε και το βράδυ αφού τα σκάφη θα χρησιμοποιηθούν, από όσους το επιθυμούν, και για την βραδινή τους ανάπαυση.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/5/11 19:00 Εγγραφές – Διανομή Σκαφών – Συγκέντρωση κυβερνητών

22:00 Party "Friday the 13th"

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5/11 8:00 Καφές / Πρωινό στο εντευκτήριο του ομίλου – Επεξήγηση βασικών κανόνων αγωνιστικής ιστιοπλοΐας.

10:00 Έξοδος από το λιμάνι

11:00 Εκκίνηση πρώτης διαδρομής

19:00 BBQ στην μαρίνα του Φλοίσβου

22:00 Εκδήλωση χορηγού – Νυκτερινό μπάνιο με τα σκάφη

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/5/11 9:00 Καφές / Πρωινό στο εντευκτήριο του ομίλου

10:00 Σεμινάριο επιβίωσης στην θάλασσα

14:00 Εκκίνηση δεύτερης διαδρομής

19:00 Απονομή επάθλων – Bazaar – Party

Στο link http://www.bluemile.gr/what-is-bluemile μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του bluemile.

Σε συνέχεια της ενημέρωσής μας για το Blue Mile Cup τον Μάιο του 2011 και επειδή υπήρξε μεγάλη και άμεση ανταπόκριση από πολλούς από τους αποφοίτους του ΝΟΠΦ θα πρέπει να διευκρινιστούν τα πιο κάτω:

1)     Κάποιες πρώτες πληροφορίες για την διοργάνωση, μπορείτε να βρείτε στο blog του www.bluemile.gr. Σύντομα θα υπάρχει διαθέσιμο ειδικό website για τον αγώνα.

2) Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι όσοι είναι απόφοιτοι σχολών ιστιοπλοΐας και είναι μέλη του blue mile. H εγγραφή στο blue mile είναι δωρεάν.

3) Σκάφη θα παρέχει η διοργάνωση στους συμμετέχοντες. Κατανομή των σκαφών στους συμμετέχοντες θα γίνει μια μέρα πριν τον αγώνα.

4) Συμμετοχές μπορείτε να δηλώνετε από τώρα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Συμμετοχές μπορείτε να δηλώνετε είτε μόνοι σας είτε σαν παρέες φίλων.

5)     To κόστος συμμετοχής στο event είναι 99€ το άτομο. Αυτό καλύπτει την συμμετοχή στον αγώνα, τα après sail events, το έξοδο για τα σκάφη που θα χρησιμοποιηθούν και στα οποία μπορείτε να διανυκτερεύετε, το φαγητό, κλπ. Με λίγα λόγια το entry fee καλύπτει τα πάντα.

Αν ήδη γνωρίζετε την παρέα με την οποία θέλετε να συμμετέχετε, δηλώστε από τώρα συμμετοχή! Εναλλακτικά, εγγραφείτε στο blue mile και αναζητήστε από εκεί την παρέα σας!

Φυσικά, μπορείτε και ατομικά να δηλώσετε συμμετοχή από τώρα. Στην πορεία μπορείτε να βρείτε παρέα μέσα από το blue mile ή απλά να περιμένετε τον αγώνα για να βρείτε την θέση σας σε κάποιο πλήρωμα!

Διαβάστηκε 10126 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Μαΐου 2011 23:01
Κωνσταντίνος Μάνθος

Κωνσταντίνος Μάνθος 

Γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ασχολήθηκε με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας από μικρό παιδί, και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αγώνων στην Ελλάδα , σε χώρες του εξωτερικού , στην Ολυμπιάδα της Σεούλ (1988) και στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης (1992) . Από την συμμετοχή του στους παραπάνω αγώνες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα είναι προπονητής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και ταχυπλόων σκαφών.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κωνσταντίνος Μάνθος