Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΓΙΝΕ το 1 WEBINAR ΝΟΠΦ πιστοποιητικά σκαφών και καταμετρήσεις Ιωάννης Καλατζής στις 25/11/2020 και 27/11/2020

Mε εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από φίλους ιστιοπλόους από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το πρώτο webinar με θέμα "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ" που διοργάνωσε ο 'Ομιλος μας σε συνεργασία με τη Σχολή Ανοικτής θαλάσσης υπο την αιγίδα της ΕΑΘ. Ο ΝΟΠΦ ευχαριστεί θερμά τον εισηγητή του σεμινάριου αρχικαταμετρητή και γενικό γραμματέα της ΕΑΘ Γιάννη Καλατζή για την άμεση ανταπόκριση του και την εξαιρετική του παρουσίαση.
Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρακολούθησαν το 1o webinar.
Η διαδικτυακή επιμορφωτική δράση του ΝΟΠΦ θα συνεχιστεί σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 

O Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τη Σχολή Ανοικτής Θαλάσσης του ομίλου μας, διοργανώνει υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της Ε.Ι.Ο.,

διαδυκτιακό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ  με θέμα:

 

Πιστοποιητικά και καταμετρήσεις ιστιοπλοϊκών σκαφών ανοικτής θαλάσσης

Ημερομηνία:Τετάρτη 25/11/2020 και 27/11/2020  Ώρα:19:00

Εισηγητής: Γιάννης Καλατζής, Αρχικαταμετρητής και Γενικός Γραμματέας Ε.Α.Θ.

Διάρκεια σεμιναρίου: 1 1/2 ώρες

Δήλωση συμμετοχής: Μέσω απαντητικού email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Λήξη δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή 20/11/2020

 

Σε συνέχεια της δήλωσης σας θα σας σταλεί πρόσκληση σε μορφή link και οδηγίες εισόδου στην διαδυκτιακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ

Το σεμινάριο απευθύνεται στα μέλη και τους ιδιοκτήτες σκαφών του Ν.Ο.Π.Φ.,  τους αποφοίτους της σχολής ανοικτής θαλασσής του Ν.Ο.Π.Φ. καθώς και σε λοιπούς φίλους και συναδέλφους ιστιοπλόους.

Κατηγορία Ανακοινώσεις