Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 21:24

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

 ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ agvasilis2       agvasilis4                  

Ευχόμαστε, χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2013!

Και σας πληροφορούμε τα παρακάτω:


1. Την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Θεοφανίων, στις 10.30 θα γίνει στον όμιλό μας αγιασμός των υδάτων και θα ακολουθήσει  απονομή των αγώνων που έγιναν το 2012. Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

2.Οι σειρές ανοιχτής θαλάσσης συνεχίζονται. Το χειμερινό δίμηνο εκπαίδευσης αρχαρίων ξεκινάει στις 16 Ιανουαρίου. Τα αγωνιστικά τμήματα ξεκινούν στις 20 Φεβρουαρίου.

3 Η σχολή διοργανώνει διήμερα ή τριήμερα εκπαιδευτικά - ψυχαγωγικά ταξίδια. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία της σχολής (τηλ. 2109849201).

4 Σχολή Ταχυπλόων Σκαφών ΕΡΥΤΟΣ SPS .

Με υπευθυνότητα, εμπειρία και σιγουριά! Η ΕΡΥΤΟΣ SPS είναι μία Σχολή Εκπαίδευσης Χειριστών Ταχύπλοων και Ιστιοφόρων Σκαφών, αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας

                            5. SKI $ SAILING 1-3/02/13 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Το καθιερωμένο πρόγραμμα χειμερινών εξορμήσεων του Ομίλου μας για φέτος προβλέπει ΜΙΑ εκδρομή γεμάτη δραστηριότητες,και  επαφή με τη φύση.

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΔιαβάστηκε 5914 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 21:01
Κωνσταντίνος Μάνθος

Κωνσταντίνος Μάνθος 

Γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ασχολήθηκε με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας από μικρό παιδί, και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αγώνων στην Ελλάδα , σε χώρες του εξωτερικού , στην Ολυμπιάδα της Σεούλ (1988) και στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης (1992) . Από την συμμετοχή του στους παραπάνω αγώνες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα είναι προπονητής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και ταχυπλόων σκαφών.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κωνσταντίνος Μάνθος