Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 18:52

Ο ΕΡΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ2012" Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

1976LIXOURI1LIXOURI4LIXOURI5

Αξιότιμοι κύριοι,

τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες για την πολύ σημαντική συμβολή σας στις προσπάθειες μας για την ψυχαγωγία των παιδιών μας.Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως «το Χαμόγελο του Παιδιού», που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, «το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να επιβιώνει κάθε χρόνο αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελο τους.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο- έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να βρίσκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Mε ιδιαίτερη εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Κώστας Γιαννόπουλος                         Μακροπούλου Μαρία

Πρόεδρος                                           Κοινωνική Λειτουργός

Διαβάστηκε 8581 φορές
Κωνσταντίνος Μάνθος

Κωνσταντίνος Μάνθος 

Γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ασχολήθηκε με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας από μικρό παιδί, και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αγώνων στην Ελλάδα , σε χώρες του εξωτερικού , στην Ολυμπιάδα της Σεούλ (1988) και στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης (1992) . Από την συμμετοχή του στους παραπάνω αγώνες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα είναι προπονητής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και ταχυπλόων σκαφών.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κωνσταντίνος Μάνθος