Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 22:15

Το « Καραβάκι» άνοιξε πανιά με «το Χαμόγελο του Παιδιού» Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Το « Καραβάκι» άνοιξε πανιά με «το Χαμόγελο του Παιδιού» .

 

Παιδιά από το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης «το Καραβάκι»(νήπια & προνήπια) αλλά και παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού  πραγματοποίησαν «ιστιοπλοϊκή βόλτα» εκπαιδευτικού αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα με το χορηγούμενο από την COSMOTE ιστιοπλοϊκό σκάφος COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2 & τον πρωταθλητή skipper Κώστα Μάνθο και το πλήρωμά του στα πλαίσια της 24Ης Διεθνής Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου 2012 που φιλοξενούσε η πόλη μας.

Στόχος ήταν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της ιστιοπλοΐας και να μυηθούν στις αξίες του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Επίσης , με τη βοήθεια της κ. Νεκταρίας Βαλσάμου, Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και υπεύθυνη συντονίστρια από το Δήμο Κεφαλονιάς- σε μια ειδική εκδήλωση τα παιδιά εκτός από την «εξόρμηση» με το COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ 2 ήρθαν σε επαφή με τα μικρά σκάφη του αθλήματος τα optimist.

IMG_1725IMG_1732IMG_1749IMG_1744

Διαβάστηκε 4843 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 23:12
Κωνσταντίνος Μάνθος

Κωνσταντίνος Μάνθος 

Γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ασχολήθηκε με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας από μικρό παιδί, και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αγώνων στην Ελλάδα , σε χώρες του εξωτερικού , στην Ολυμπιάδα της Σεούλ (1988) και στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης (1992) . Από την συμμετοχή του στους παραπάνω αγώνες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα είναι προπονητής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και ταχυπλόων σκαφών.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κωνσταντίνος Μάνθος