ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σας ενημερώνουμε οτι για την επαναλειτουργία της σχολής μας και με αίσθημα ευθύνης έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τόσο των εισηγητών όσο και των μαθητών μας.

Εδώ θα βρείτε τα μέτρα ασφάλειας που προβλέπονται απο την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία: file:///C:/Users/Kostas/AppData/Local/Temp/ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ_ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ_ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ_ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ_1.pdf

(ΣΧΟΛΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ -ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

  Η ΕΑΘ/ΕΙΟ συστήνει στους Ομίλους που παρέχουν μαθήματα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης να τα περιορίσουν μόνο σε πρακτικό επίπεδο με εξόδους στην θάλασσα. Πριν αλλά και μετά από κάθε έξοδο να πραγματοποιείται απολύμανση της κουβέρτας και του εσωτερικού του σκάφους με απολυμαντικά επιφανειών με ευθύνη του εκπαιδευτή.  Οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν στον εκπαιδευτή ότι δεν παρουσιάζουν οι ίδιοι και κανείς στο περιβάλλον τους ΓΡΙΠΠΩΔΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ (βήχα, πυρετό, κόπωση).  Σε τέτοια περίπτωση οι μαθητές πρέπει να μην επιβιβάζονται στο σκάφος και να συνιστάται εξέταση από τον γιατρό του  που θα εκτιμήσει τα συμπτώματα και θα τον/την παραπέμψει ή όχι για περαιτέρω εξετάσεις. Με δεδομένο ότι είναι αδύνατον να τηρηθεί η ελάχιστη απόσταση του 1,5 μέτρου μεταξύ των μελών του πληρώματος επιβάλλεται η χρήση προστατευτικής μάσκας ή εναλλακτικά μαντηλιού, καπέλου και γυαλιών από όλα τα μέλη του πληρώματος. Η χρήση πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς της προστασίας που προσφέρει η μάσκα σε όποιον τη φορά.)

1)Έχει γίνει και θα γίνεται μετά από κάθε μάθημα απολύμανση στα σκάφη και θα παρέχονται στους μαθητές μας αντισηπτικά και μάσκες όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς υγιεινής.

2)Πριν την επιβίβαση θα γίνεται αλλαγή υποδημάτων και τοποθέτηση της σόλας των  υποδηματων σε διάλυμα χλωρίνης έξω απο τα σκάφη,πλύσιμο χεριών ,τοποθέτηση μασκών ,καπέλου και γυαλίων

3)Τα μαθήματα για τα αρχική περίοδο θα γίνουν με τρόπους και  χρόνους (διάρκεια) ώστε να αποφύγουμε πολλές μετακινήσεις των μαθητών από και προς τις οικείες τους, να υπάρχει χρόνος επανάληψης , εμπέδωσης των ασκήσεων , χρόνος για θεωρητικές πληροφορίες όπως και  να υπάρχουν χρονικά διαστήματα απο τμήμα σε τμήμα για τις απολυμάνσεις και την προετοιμασία των σκαφών.

4)Στα σκάφη θα βρίσκεται μειωμένος αριθμός μαθητών (7-8) ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός για αυτό το λόγο θα προσαρμοστούν και τα γκρουπ αντιστοίχως.

5)Το πρόγραμμα του κάθε γκρουπ έχει προσαρμοστεί με τρόπο τέτοιο ώστε να αναπληρωθούν τα μαθήματα που χάθηκαν στο διάστημα της καραντίνας.

6)Τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται κατα βάση σε εξωτερικό χώρο πριν , μετά η κατά την διάρκεια του πρακτικού μάθηματος όπως και  διαδυκτιακά μέσω ηλεκρονικής πλατφόρμας σε  ημερομηνίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα σας.

7)Για τα  μαθήματα του Σαββάτου και Κυριακής που θα διαρκούν περισσότερες ώρες  προγραμματίζουμε να γίνεται  διάλειμμα σε κάποιο όρμο στον οποίο θα μπορούμε  να ξεκουραστούμε . Για αυτό σας προτρέπουμε να έχετε μαζί σας κάποιο κολατσιό καθώς και μαγιό και πετσέτα.

8)Για όλους θα προστεθεί  και ένα μάθημα την εβδομάδα πρακτικό απογευματινό ώστε να καλυφεί η ύλη μας ,τώρα που απο εδώ και πέρα θα νυχτώνει αργά .

Κατηγορία Ανακοινώσεις

© 2010 Falirosailing.com / Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. 
Τα περιεχόμενα του παρόντος ιστότοπου(συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων και φωτογραφιών) είναι πνευματική ιδιοκτησία
της Σχολής Ιστιοπλοίας, του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου και των δημιουργών τους, και προστατεύονται από την Ελληνική και
Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια των
υπευθύνων. Η εμφάνισή του στον διαδυκτιακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαη ή εκχώρηση
άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Powered by CARBON FREE PRESS