ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

Η Σχολή Ιστιοπλοίας του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, και η Eritos Speed σε συνεργασία με το περιοδικό Skipper ONDECK διοργανώνουν κλήρωση για ένα δωρεάν ΣαβBατοκύριακο με διαμονή σε δίκλινη σουίτα, για δύο νύχτες, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, στο Arcadia Suites & Spa, στον Γαλατά -απέναντι από τον Πόρο.

Στη κλήρωση συμμετέχουν εγγεγραμμένοι μαθητές ή απόφοιτοι των σχολών κάνωντας απλά Εγγραφή στο www.skipperondeck.gr και αποστέλλωντας μύνημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα Arcadia. Η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου.

 

Η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου.

 

Arcadia Suites
http://www.arcadiasuitesandspa.com/

Στο Arcadia Suites & Spa θα απολαύσετε ένα μελωδικό κονσέρτο χρωμάτων, άνεσης, πολυτέλειας, χαλάρωσης, υψηλής αισθητικής, διακριτικότητας, ρομαντικών στιγμών, προσφερόμενων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, ζεστής φιλοξενίας και περιποίησης. Ετοιμάσαμε για εσάς ένα περιβάλλον με την απόλυτη άνεση, διακριτικότητα, ευελιξία, μοναδικά στοιχεία τέχνης και υπηρεσίες που θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη χαλάρωση.

Βασική μας επιδίωξη είναι να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς προκειμένου να παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας και ποιοτικών διακοπών στους επισκέπτες μας έτσι ώστε να σας κάνουμε να αισθάνεστε… σαν στο σπίτι σας!

Η πραγματοποίηση του οράματος μας στηρίζεται στη συστηματική προσπάθεια για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Η ποιοτική υπεροχή αποτελεί τη βάση όλων των δραστηριοτήτων μας.

Στα Arcadia Suites & Spa θέλουμε να σας προσφέρουμε ένα ρομαντικό διάλειμμα από την καθημερινότητα αλλά και την απόλαυση μιας χαλαρωτικής και αναζωογονητικής περιποίησης.

Η φιλοσοφία μας διαμορφώνεται γύρω από την ιδέα της μοναδικότητας του κάθε επισκέπτη και το σεβασμό στις ανάγκες του. Κοντά μας η φροντίδα, η άνεση, η διακριτική πολυτέλεια και η χαλάρωση σας ανήκουν ενώ ο επαγγελματισμός και η άψογη φιλοξενία είναι πηγαία ευχαρίστηση μας!

ARCADIA Suites & Spa
Γαλατάς Πόρος Τροιζηνίας, τ.κ. 18020, Aργολίδα, Πελοπόνησσος
Τηλ: (+30) 2298042272, FAX: (+30) 2298042278, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


--
Gerasimos Gerolimatos
Chief Editor| SkipperOnDeck Magazine

CarbonFreePress | Smart Magazines
Κατηγορία Ανακοινώσεις

© 2010 Falirosailing.com / Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. 
Τα περιεχόμενα του παρόντος ιστότοπου(συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων και φωτογραφιών) είναι πνευματική ιδιοκτησία
της Σχολής Ιστιοπλοίας, του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου και των δημιουργών τους, και προστατεύονται από την Ελληνική και
Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια των
υπευθύνων. Η εμφάνισή του στον διαδυκτιακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαη ή εκχώρηση
άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Powered by CARBON FREE PRESS