Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 16:38

ΠΑΣΧΑ ΣΤO IONIO

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

 banner

ΠΑΣΧΑ ΣΤO IONIO

Αγαπητοί φίλοι,

Η ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Π.Φ και η ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ SAILING SCHOOL ετοιμάζονται  να σαλπάρουν,Σας ενημερώνουμε πως η ετήσια πασχαλινή ιστιοπλοϊκή εκδρομή στο Ιόνιο θα πραγματοποιηθεί στις 21/04 (Μ. Πέμπτη) έως και τις 25/04 (Δευτέρα του Πάσχα).

H ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Π.Φ  και η ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ SAILING SCHOOL ετοιμάζονται  να σαλπάρουν,

Σας ενημερώνουμε πως η ετήσια πασχαλινή ιστιοπλοϊκή εκδρομή στο Ιόνιο θα πραγματοποιηθεί στις 21/04 (Μ. Πέμπτη) έως και τις 25/04 (Δευτέρα του Πάσχα).

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Μ . Π έ μ π τ η : Ο καθένας μας θα πρέπει να φροντίσει να μετακινηθεί με δικό του τρόπο ξεκινώντας νωρίς το πρωί για Κέρκυρα και άφιξη το αργότερο έως τις 14:00‐15:00 στη Mαρίνα Γουβιών, λίγο έξω από την πόλη. Τα σκάφη θα αποπλεύσουν μέχρι το Ναυτικό Όμιλο στο κέντρο της χώρας.
Μ . Π α ρ α σ κ ε υ ή : Το μεσημέρι θα κάνουμε ιστιοπλοΐα έξω από την Κέρκυρα και στη συνέχεια ένα ουζάκι αρόδου. Το απόγευμα θα δέσουμε πάλι στην Κέρκυρα, όπου το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία του Επιταφίου.ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ SAILING SCHOOL
Μ . Σ ά β β α τ ο : Θα παρακολουθήσουμε τα τοπικά έθιμα το πρωί και το μεσημεράκι θα αναχωρήσουμε για Παξούς, όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα. Το βράδυ θα πάμε στην Ανάσταση.
Τ η ν Κ υ ρ ι α κ ή τ ο υ Π ά σ χ α : Θα παραμείνουμε στους Παξούς. Το απόγευμα, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοικές θα αναχωρήσουμε για τα Σύβοτα.
Τ η Δ ε υ τ έ ρ α : Θα αναχωρήσουμε για Κέρκυρα, όπου θα δέσουμε κατά τις 14:00. Αφού παραδώσουμε τα σκάφη θα αναχωρήσουμε για Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μεγάλα, σύγχρονα σκάφη, τετρακάμπινα και πεντακάμπινα, 44‐52 πόδια. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα πρέπει έγκαιρα να φροντίσετε να δηλώσετε συμμετοχή! Όπως πάντα στις εκδρομές μας μπορούν να συμμετέχουν εκτός από τα μέλη μας και διάφοροι φίλοι, έστω κι αν δεν γνωρίζουν ιστιοπλοΐα.

Στο κατ’ άτομο κόστος όπως πάντα συμπεριλαμβάνετε το κόστος του σκάφους, η εγγύηση, η αμοιβή του καπετάνιου, τα καύσιμα , η καθαριότητα του σκάφους, το ΦΠΑ και τα έξοδα ελλιμενισμού στις μαρίνες.

Το πρόγραμμά μας έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν και μαθητές μας οι οποίοι, ποντάροντας στην υποστήριξη που θα τους προσφέρει η παρουσία των εκπαιδευτών της σχολής μας, έχουν πλέον τη δυνατότητα να ναυλώνουν σκάφη μόνοι τους.

Πληροφορίες:

θανασης Μπαξεβανης 2310403643
Βαγγέλης Μπαξεβάνης 6948057872

Διαβάστηκε 8620 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 16:48
Κωνσταντίνος Μάνθος

Κωνσταντίνος Μάνθος 

Γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ασχολήθηκε με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας από μικρό παιδί, και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αγώνων στην Ελλάδα , σε χώρες του εξωτερικού , στην Ολυμπιάδα της Σεούλ (1988) και στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης (1992) . Από την συμμετοχή του στους παραπάνω αγώνες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα είναι προπονητής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και ταχυπλόων σκαφών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΑ ΝΕΑ" ΑΓΩΝΑΣ Ι ΛΑΤΣΗ -BLUEMILE CUP »

© 2010 Falirosailing.com / Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. 
Τα περιεχόμενα του παρόντος ιστότοπου(συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων και φωτογραφιών) είναι πνευματική ιδιοκτησία
της Σχολής Ιστιοπλοίας, του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου και των δημιουργών τους, και προστατεύονται από την Ελληνική και
Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια των
υπευθύνων. Η εμφάνισή του στον διαδυκτιακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαη ή εκχώρηση
άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Powered by CARBON FREE PRESS