Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 19:46

Εγινε το Σεµινάριο Κανονισμών GMDSS Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Σεµινάριο Κανονισμών GMDSS

(Global Maritime Distress and Safety System)

Παγκόσμιο Ναυτιλιακό Σύστημα Κινδύνου και Ασφάλειας

Ν.Ο.Π.Φ | Τρίτη 19 Μαρτίου, ώρα 19:00

Με επιτυχία, υψηλή προσέλευση και καινοτομίες πραγματοποιήθηκε το Σεµινάριο Κανονισμών GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System). Διοργανωτές ήταν η Σχολή Ιστιοπλοΐας του ΝΟΠΦ και το περιοδικό Skipper ONDECK σε συνεργασία την Furuno Hellas ΑΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013, ώρα 19.00 και ολοκληρώθηκε σε δύο 45λεπτα.

Επαγγελματίες του χώρου, ιδιοκτήτες σκαφών, απόφοιτοι της Σχολής και μέλη του Ναυτικού Ομίλου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση των τεχνικών της εταιρείας Furuno Hellas AE κκ Βαγγέλη Κανάκη και Νίκου Σιμάτου.

Το Σεμινάριο περιλάμβανε στο α' μέρος μια ανάγλυφη και άκρως κατατοπιστική ενημέρωση για τους Κανονισμούς GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System), την σημασία τους για την ασφάλεια στη θάλασσα καθώς και επεξηγήσει για τον συμβατό εξοπλισμό. Το β' μέρος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων με θεματική ενότητα - πάντα στο πλαίσιο της Ασφάλειας στη θάλασσα- την ορθή χρήση των EPIRB – SART, την περιγραφή των συσκευών, τα πρωτόκολλά και τους κανονισμούς χρήσης.

Τέλος, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν από την Furuno Hellas AE και την Σχολή Ιστιοπλοΐας υπογεγραμμένη βεβαίωση παρακολούθησης Κανονισμών GMDSS.

Καινοτομία | Ζωντανή Αναμετάδοση

Την εκδήλωση υποστήριξε επικοινωνιακά το περιοδικό Skipper ONDECΚ, από την Ιστοσελίδα του οποίου έχει προβλεφθεί Ζωντανή Αναμετάδοση (Live Streaming) για όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν μπορούν να παρευρεθούν ή βρίσκονται εκτός Αττικής. Συγκεκριμένα, η Σχολή Ιστιοπλοΐας Θανάσης Μπαξεβάνης Sailing School με έδρα τη Θεσσαλονίκη συμμετείχε παρακολουθώντας από τα γραφεία της μέσω Web.

Το Σεμινάριο είναι διαθέσιμο για όσους θέλουν το παρακολουθήσουν μέσω Web στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.skipperondeck.gr/index.php/seminario-live21.html

Διοργάνωση

Σχολή Ιστιοπλοΐας ΝΟΠΦ | Σχολή Ταχυπλόων Eritos Speed

Εισηγητής: furuno Hellas SA Φλέμινγκ 95 και Αμισσού, 18757, Κερατσίνι Tel: +30 210 400 44 26, Web: www.furuno.gr

Χορηγός Επικοινωνίας:  Περιοδικό Skipper ONDECK, http://www.skipperondeck.gr

SEMINARIO_4_resize              SEMINARIO_6_resize

Διαβάστηκε 8199 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 19:56
Κωνσταντίνος Μάνθος

Κωνσταντίνος Μάνθος 

Γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ασχολήθηκε με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας από μικρό παιδί, και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αγώνων στην Ελλάδα , σε χώρες του εξωτερικού , στην Ολυμπιάδα της Σεούλ (1988) και στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης (1992) . Από την συμμετοχή του στους παραπάνω αγώνες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα είναι προπονητής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και ταχυπλόων σκαφών.

© 2010 Falirosailing.com / Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. 
Τα περιεχόμενα του παρόντος ιστότοπου(συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων και φωτογραφιών) είναι πνευματική ιδιοκτησία
της Σχολής Ιστιοπλοίας, του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου και των δημιουργών τους, και προστατεύονται από την Ελληνική και
Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια των
υπευθύνων. Η εμφάνισή του στον διαδυκτιακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαη ή εκχώρηση
άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Powered by CARBON FREE PRESS