Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 23:01

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ new!! Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να κάνουν την αρχική τους γνωριμία με την ιστιοπλοΐα αλλά δε διαθέτουν ίσως το χρόνο που απαιτείται για να παρακολουθήσουν μια πλήρη δίμηνη σειρά μαθημάτων ή ενδεχομένως να χρειάζονται μια μικρή γεύση προκειμένου να δουν αν τους ταιριάζει ή έχουν κάποιες φοβίες για τη θάλασσα ώστε να διαπιστώσουν ότι μπορούν να ξεπεραστούν.

Το πρόγραμμα διαρκεί μια ημερα στις 14/09 και 15/09 και εξ ορισμού ορίζεται ως μια οικονομική πρόταση.

Η πλεύση θα γίνει χωρίς πίεση, διασκεδάζοντας και θα προσφερθούν συνοπτικά πληροφορίες για την ιστιοπλοΐα και απλοϊκές ρυθμίσεις πανιών, αρμένισμα και κάποιες επισημάνσεις σε θέματα ναυτιλίας.

Θα σχηματιστούν ομάδες 7-8 ατόμων (κλειστά γκρουπ) :

Σειρά Α: ΣΑΒΒΑΤΟ  14/09       10.00-20.00

Σειρά Β : ΚΥΡΙΑΚΗ   15/09        10.00-20.00

Διαβάστηκε 8934 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 21:49
Κωνσταντίνος Μάνθος

Κωνσταντίνος Μάνθος 

Γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ασχολήθηκε με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας από μικρό παιδί, και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αγώνων στην Ελλάδα , σε χώρες του εξωτερικού , στην Ολυμπιάδα της Σεούλ (1988) και στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης (1992) . Από την συμμετοχή του στους παραπάνω αγώνες έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα είναι προπονητής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και ταχυπλόων σκαφών.

© 2010 Falirosailing.com / Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. 
Τα περιεχόμενα του παρόντος ιστότοπου(συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων και φωτογραφιών) είναι πνευματική ιδιοκτησία
της Σχολής Ιστιοπλοίας, του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου και των δημιουργών τους, και προστατεύονται από την Ελληνική και
Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια των
υπευθύνων. Η εμφάνισή του στον διαδυκτιακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαη ή εκχώρηση
άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Powered by CARBON FREE PRESS